Microdermabrasie

REVIDERM SKINPEELER – EEN ZACHTE, MAAR INTENSIEVE PEELING VOOR EEN EGALE HUID.

Laat je huid stralen met microdermabrasie. Schrik niet van de medische benaming – microdermabrasie betekent in feite een efficiënte, intensieve peeling waarbij gebruik wordt gemaakt van microkristallen. Het is compleet pijnloos, verfijnt zichtbaar poriën en zorgt daarbij voor een zijdezachte, egale huid.

Microdermabrasie is dé perfecte behandeling voor het terug brengen van de balans in de gestreste huid. 

De diepwerkende, maar zachte techniek kan gebruikt worden in het succesvol bestrijden van:

  • Door de zon beschadigde huid.
  • Pigmentatieproblemen.
  • Onzuiverheden.
  • Littekens.
  • Rokershuid.
  • Grove poriën.


Microdermabrasie met de SkinPeeler – huidverzorging voor direct zichtbare resultaten 
Als pionier in microdermabrasie, heeft REVIDERM de procedure verbeterd en een zeer innovatief apparaat ontwikkeld, namelijk de SkinPeeler.

Bij REVIDERM komt vooruitstrevende huidverzorging samen met een persoonlijk advies. De REVIDERM huidspecialisten combineren perfect de microdermabrasie behandeling met een op maat gemaakt productadvies, passende bij jouw huidconditie.

Microdermabrasie helpt de schoonheidsspecialist bij het gezonder en mooier maken van de huid, in slechts enkele stappen:

Verfijnde huidstructuur: De SkinPeeler verwijdert dode huidcellen door middel van een zachte en gecontroleerde methode. Tijdens de behandeling worden microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen. (linker afbeelding)

Effectieve huidverzorging: Na de microdermabrasie behandeling is de huid volledig voorbereid op de hierna volgende werkstoffen van de dermo-cosmetische producten. Door middel van microdermabrasie is het mogelijk dat werkstoffen vele malen dieper de huid penetreren. De ingrediënten stimuleren het weefsel tot het produceren van collageen en elastine en zorgen ervoor dat de huid zichzelf regenereert. (middelste afbeelding)

Bewezen succes: Direct na de behandeling voelt de huid aanzienlijk strakker, gladder en fijner. Rimpels zijn verzacht, wat resulteert in een jonger en frisser uiterlijk. (rechter afbeelding)

Een microdermabrasiebehandeling bestaat uit:
Reiniging, enzym liquid, enzym pasta, repair mask, skin prep, microdermabrasie, ampul, masker, afsluitende creme met zonnefactor.

De salon is permanent gesloten vanaf 1 juli 2022

This will close in 20 seconds

X