Retour/herroeping
Ik hoop natuurlijk dat je blij bent met jouw product, Mocht dat niet zo zijn dan is het mogelijk om je bestelling te ruilen of retouren. Dit is op eigen kosten en binnen 7 dagen. 

Retourneer je bestelling in originele staat en verpakking terug met bijbehorende retourformulier. 
Gebruikt u daarvoor het bijgesloten formulier voor herroeping. U kunt dit formulier hier ook downloaden (pdf).

Meld van te voren je retour aan via: info@beautyloungesuus.nl

Het door u betaalde bedrag zullen wij binnen 14 dagen terugstorten op hetzelfde rekeningnummer waarmee u heeft betaald.

De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Contact:

Beauty Lounge Suus
Spoorbaanstraat 27
7532 AH Glanerbrug

E-mail: info@beautyloungesuus.nl

Telefoon:            0610060990

Bezorgkosten

Voor pakketpost berekenen wij € 6,75 binnen Nederland.
De verzending in Nederland is gratis bij bestellingen vanaf € 75,-

Als wij de bestelling in meerdere keren leveren, om welke reden dan ook, betalen wij uiteraard de extra kosten.

Betalingsmogelijkheden

iDeal
Bij ons kunt u betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij ontvangen van uw bank bericht dat de bestelling is betaald. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan u leveren.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden: iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

PayPal
PayPal is een betalingssysteem waarmee je veilig, eenvoudig en snel kan betalen. Het gebruik van PayPal is gratis. Uw bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw de gegevens over het internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: met PayPal betaalt u slechts met twee klikken omdat de kaartgegevens gekoppeld zijn aan uw PayPal-account en u deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.