Even voorstellen

Graag stellen wij ons zelf voor. Ons team bestaat uit 3 medewerkers.

Om onze kennis te blijven uitbreiden volgen wij verschillende trianingen/bijscholingen, voor zowel de producten als de behandelingen. Hierdoor kunnen wij onze passie met jullie delen. Ons advies is niet alleen gebaseerd op uw huidtype, maar ook op uw huidconditie. Want net als elk seizoen, verandert uw huid ook en heeft het een aangepast advies nodig.

Wij adviseren u dan ook graag welke producten uw huid kunnen verbeteren en welke behandeling in de salon het beste bij u past.

Wij zijn volledig gediplomeerd en hebben onze eigen specialisaties.

Susanne

Ik ben Susanne eigenares van Beauty Lounge Suus en al meer dan 10 jaar werkzaam in de schoonheidsverzorging.

Ik heb dan ook in 2014 mijn droom werkelijkheid kunnen maken, mijn eigen schoonheidssalon. Ik was van jongs af aan al bezig met beauty en wist dan ook al vanaf groep 3 dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Met passie en kunde probeer ik iedere behandeling naar uw wens te laten verlopen. Ik vind aandacht, eerlijkheid en kwaliteit erg belangrijk en zeker ook dat u heerlijk in alle rust van uw behandeling kunt genieten. Mijn behandeling is niet alleen goed voor de huid, maar is ook een relax moment voor u zelf.

Mijn specialisaties zijn, gezichtsbehandelingen, gellak en microdermabrasie.

Doordat ik verhuisd ben naar Vlissingen en mama ben geworden van een zoontje, ben ik niet meer dagelijks in de salon aanwezig.

Susanne

Mandy

Ik ben Mandy en ik woon in Oldenzaal samen met mijn vriend. Ik hou van samen zijn met vrienden/familie, uitgaan en lekker eten.

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en sinds maart 2017 werkzaam bij Beauty Lounge SuuS waar ik sindsdien met veel plezier werk. Ik hou ervan om met mensen te werken en gezellig te kletsen.
En hoe leuk is het om mensen weer vrolijk de deur uit te zien gaan!

Bij mij kun je terecht voor wenkbrauwen, gezichtsbehandelingen, harsbehandelingen, acnebehandelingen, microdermabrasie en gellak.

Hopelijk tot snel in de salon!

Liefs Mandy

Mandy

Chiara

Ik ben Chiara en ik woon samen met mijn vriend in Borne. Ik werk sinds de zomer van 2021 bij het oh zo gezellige Beauty Lounge Suus en ik heb het enorm naar mijn zin!

Sinds 2018 ben ik werkzaam als Allround Schoonheidsspecialiste. Je kan bij terecht voor gellak, hennabrows, harsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en huidverbeterende behandelingen. 

Mijn specialiteit en passie ligt echt bij de huidverbetering. De oorzaak van het probleem aanpakken en samen daarop doorwerken om een mooi resultaat te behalen is wat ik het liefste doe!

Tot snel! 

Liefs Chiara

Chiara

De salon is permanent gesloten vanaf 1 juli 2022

This will close in 20 seconds

X